sunnuntai 20. joulukuuta 2009

2 uutta teknologiaperheen jäsentä loman iloksi

Tuli hankittua itselle vähän karkkia viime perjantaina, Razer Boomslang Collector's Edition 2007 -hiiri ja kaveriksi QPAD XT-R -hiirimatto.





Tietääkseni kyseinen hiirimatto on menestynyt testeissä erittäin hyvin enkä yhtään ihmettele, hiiri liukuu kitkattomasti ja äänettömästi pitkin kovaa muovipintaa ja osoittimen tarkkuus on vertaansa vailla. Edellisestä kovasta hiirimatosta oli kulunut kaikki pinnoite pohjasta irti, joten se ei enää pysynyt pöydällä paikallaan ja piti siksi saada joku toinen tilalle. Hieman uusi matto on entistä pienempi, mutta kaareva muoto paikkaa asiaa.

Boomslang CE 2007 on uudelleenjulkaisu Razerin klassikkohiirestä vuodelta 2000. Hiiri eroaa valtavasti Logitechin Mx-518:sta, mutta pakko sanoa ettei kaduta yhtään vaihto sillä muutaman päivän käytön jälkeen olen jo täysin sinut uuden siimahännän kanssa. Kyseessä on kaiken lisäksi rajoitettu 10000 kappaleen erä, joita on jo todella vaikea saada käsiinsä mistään. Itselläni on nyt sitten nro 4129/10000 tätä palaa tietotekniikan historiaa. Ja mikäs oli ostaessa kun hinta hiirellä oli enää puolet alkuperäisestä ja viimeinen kappale, jonka netistä löysin.

Pakko kai todeta, että kerran nörtti aina nörtti :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti